Η IANIC ανακοινώνει με χαρά και περηφάνια τη συμμετοχή της ως εκθέτης και χορηγός στην έκθεση BEYOND EXPO 2022,που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ-HELEXPO, από την Πέμπτη 29/09/22 έως και το Σάββατο 1/10/22.

Η BEYOND EXPO αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας, ψηφιακών λύσεων κι εφαρμογών για «Έξυπνες Πόλεις» στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της Μεσογείου και της ΜΕΝΑ, με πλήθος εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παράλληλων εκδηλώσεων, παρουσιάσεων, workshop και συνεδρίων, όπως το ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και το AI Forum, 2ήμερο συνέδριο με θέμα τις σύγχρονες εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης, στην κεντρική σκηνή της έκθεσης.

Η IANIC, ως πρωτοπόρος στην ανάπτυξη κι εφαρμογή έξυπνων τεχνολογικών λύσεων για δήμους, κρατικούς φορείς κι επιχειρήσεις, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του σπουδαίου κόμβου καινοτομίας, που λειτουργεί ως επιταχυντής του ψηφιακού ανασχηματισμού της χώρας.

Κατά την 3ήμερη διάρκεια της έκθεσης, θα παρουσιάσουμε στο stand Β4, περίπτερο 13, το όραμα και τις λύσεις μας για έξυπνες, φιλικές προς το πολίτη πόλεις, όπως έξυπνη στάθμευση και κινητικότητα, αποκομιδή απορριμμάτων, ποιότητα αέρα κι ενέργεια, καθώς και για σύγχρονα και βιώσιμα δίκτυα και υπηρεσίες ύδρευσης, με στόχο την απρόσκοπτη κάλυψη όλων των αναγκών σε νερό, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και ενέργειας και την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, o Άγγελος Δραγκόλας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της IANIC, την Παρασκευή 30/09 στις 17:45 στο BEYOND AI Forum, Περίπτερο 12, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα “Η πόλη του μέλλοντος: πώς οι πόλεις υιοθετούν νέες τεχνολογίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής”, ενώ το Σάββατο 01/10 στις 11:00 θα παρουσιάσει στο Open Stage του Περιπτέρου 13 τις έξυπνες λύσεις που έχει εφαρμόσει η IANIC στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος και στη Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω.

Στο πλαίσιο της BEYOND EXPO 2022, η IANIC διοργανώνει την Παρασκευή 30/09, στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης”, ημερίδα με θέμα «Το νερό στην ψηφιακή εποχή», με την υποστήριξη της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) και του Ελληνικού Υδατικού Συνδέσμου (Ε.Υ.Σ.), όπου θα παρουσιαστούν οι άξονες του Προγράμματος Ψηφιοποίησης των Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας, αλλά κυρίως θα προβληθούν καλές πρακτικές ψηφιακών δράσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί.