Αναζητώντας διαρκώς νέες εμπειρίες με ουσιαστικό κοινωνικό πρόσημο, η IANIC έλαβε μέρος με ενθουσιασμό στη μοναδική και άρτια διοργάνωση του 11ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης. Και το έκανε, μάλιστα, με τρόπο ιδανικό, αφιερώνοντας κάθε βήμα των δρομέων της στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η φετινή συμμετοχή της IANIC με το “Χαμόγελο του Παιδιού” εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης, μέσω του οποίου κάθε χρόνο ενισχύονται οικονομικά δεκάδες φορείς και ιδρύματα που επιτελούν σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο.

Κατά τη διάρκεια της γεμάτης ενέργεια κι ευφορία διαδρομής, το πνεύμα ομαδικότητας της IANIC “έλαμψε” κάτω από τα φώτα της πόλης, που έσμιξε σαν μια τεράστια παρέα σε ένα μεγάλο δρομικό πάρτι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του running team της IANIC για τη συμμετοχή τους σ’ αυτήν την τόσο ξεχωριστή δράση, που αναμειγνύει τη χαρά του αθλητισμού με έναν σπουδαίο κοινωνικό σκοπό.

Μ’ αυτήν την πρόσφατη μαγική εμπειρία στις αποσκευές μας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το επόμενο μεγάλο αθλητικό δρώμενο, που δεν είναι άλλο από τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”.