Στο πλαίσιο της έκθεσης BEYOND EXPO 2022, η IANIC διοργανώνει την Παρασκευή 30/09, 10:30-14:30, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ-HELEXPO, ημερίδα με θέμα «Το νερό στην ψηφιακή εποχή», με την υποστήριξη της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) και του Ελληνικού Υδατικού Συνδέσμου (Ε.Υ.Σ.), όπου θα παρουσιαστούν οι άξονες του Προγράμματος Ψηφιοποίησης των Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας, αλλά κυρίως θα προβληθούν καλές πρακτικές ψηφιακών δράσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί.

Την ημερίδα θα ανοίξει ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ενώ θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν στελέχη και διοικήσεις των Δ.Ε.Υ.Α. από όλη την Ελλάδα, δήμαρχοι και στελέχη υπουργείων, οι οποίοι θα αναφερθούν μεταξύ άλλων στα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Δ.Ε.Υ.Α., καθώς και στα οφέλη που θα προκύψουν από την υλοποίηση τέτοιων έργων. 

Στους συμμετέχοντες στην ημερίδα, η IANIC θα διαθέσει δωρεάν είσοδο στην έκθεση BEYOND EXPO 2022, εντός της ΔΕΘ-HELEXPO, όπου θα σας ξεναγήσουμε και στο stand Β4 της IANIC, περίπτερο 13, και θα σας παρουσιάσουμε όλες τις ψηφιακές λύσεις για έξυπνες πόλεις που έχουμε αναπτύξει. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στην ημερίδα, μπορείτε να μας αποστείλετε email στο info@ianic.gr ή να μας καλέσετε στο 2102209616.